Personal trainer

Bekijk website

Hallo ik ben Jochem en zo’n 13 jaar geleden deed ik weinig aan sport, beweging en mijn eetgewoontes waren zacht gezegd niet zo goed. Ik vond mijn overgewicht vervelend, want dit maakte mij onzeker. Om mijn overgewicht te verliezen werd ik lid van een sportschool. Enthousiast bezocht ik vier keer per week deze sportschool. Door mijn eigen aanpak gaf dit weinig succes tot ik mezelf ging verdiepen in training en voeding. Tijdens het verdiepen raakte ik zo gefascineerd in alles wat te maken had met krachttraining en voeding. Dat ik besloot dat ik personal trainer wilde worden.

Mijn huidige situatie

De situatie op dit moment is dat ik mijn overgewicht kwijt ben, ik de sportschool regelmatig bezoek en ik al 13 jaar bezig ben in de fitness branche. Verder heb ik mijn hbo sportkunde behaald. Als ervaringsdeskundige en beweegprofessional voel ik mezelf altijd zeer betrokken bij de resultaten van mijn cliënten ik wil je gewoon oprecht verder helpen. “Mijn doel is om jouw te helpen naar een blijvende goede shape & gezondheid doormiddel van kleine veranderingen & succes momenten”

Mijn missie: is om jou te coachen en trainen naar blijvend resultaat. Doormiddel van een no-nonsens aanpak, waarin hard trainen, leermomenten, empathie & humor centraal staan.

Let’s do it!

Meld je aan voor een

personal training