Consulent:

Rianne den Hoed

Wil je afvallen en naar een gezonde leefstijl? Ik help je graag.

Ben je aangekomen door te weinig bewegen, slaapgebrek, stoppen met roken, zwangerschap, stress, emotie-eten of heb je altijd al meer gewogen dan je wilde? Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je kilo’s kwijt wil. Of het er nu 5, 10, 30 of meer zijn, ik wil je er graag bij helpen!

Hi, ik ben Rianne, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Na elke zwangerschap was ik flink aangekomen. Na de geboorte van mijn 3e kindje bleven de kilo’s hangen en lukte het mij niet om zelfstandig af te vallen. Met de begeleiding en de producten van The 1:1 Diet lukte het mij wel en sindsdien wil ik graag anderen helpen ook hun doel te bereiken, te onderhouden en leren hoe je met een gezonde leefstijl ook kunt genieten van een etentje, vakantie, verjaardag etc. Ik heb een aantal jaar in Curaçao gewerkt als consulent en mag nu in Nederland mensen helpen.

Het Stappenplan
Ons dieetplan is flexibel en aan te passen op jouw leefstijl. Per stap staat duidelijk aangegeven wat je mag eten. Zeker in het begin is het fijn dat je niet teveel eigen maaltijden hoeft klaar te maken. Je weet waar je aan toe bent. Naast afvallen helpt het Stappenplan je ook met een gezond voedingspatroon en een leefstijl die in balans is. Op deze manier wordt het makkelijker om op je gezonde gewicht te blijven.

1 op 1 begeleiding
Wat mij hielp was de persoonlijke begeleiding van mijn consulent. De tips en adviezen, maar ook net dat duwtje in de rug om door te gaan. Daarnaast helpt het om je verhaal te kunnen doen bij iemand die weet waar je over praat en ook weet welke valkuilen je tegen kunt komen. Die begeleiding bied ik jou ook. Ook buiten het wekelijkse contactmoment om ben ik er voor je. Op momenten dat jij het nodig hebt, ben ik slechts een telefoontje of whatsappje bij je vandaan. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen.

Gun jezelf een gezonde leefstijl
Kies vandaag nog voor een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Vul het formulier in of bel/whatsapp me, dan maken we een afspraak. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Groetjes,
Rianne

The 1:1 Diet met Rianne
Het 1 op 1 Dieet in Schiedam

 

Wil jij meer informatie over mij en over het 1 op 1 dieet, kijk dan op mijn persoonlijke pagina.

Meer informatie

Contact info

Vragen? Neem dan gerust contact op!

rianne@loveyourlife.nl 06-15533919