Consulent:

Kevin de wit

Hoi hoi, laat ik me eerst even aan je voorstellen: mijn naam is Kevin, consulent van The 1:1 Diet, en ik woon in Rotterdam samen met mijn partner Franky (die ook The 1:1 Diet consulent is). Samen hebben we 4 afslankpraktijken, in Rotterdam Zuid, Rotterdam West, Vlaardingen en Schiedam. We helpen mensen met een dieetwens om op een bewuste en verantwoorde manier af te vallen met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt plan.

Hoe blijf je gemotiveerd?
Hetgeen mij heel erg motiveerde was absoluut mijn eigen consulent, zij was mijn stok achter de deur. Sinds ik mijn streefgewicht heb bereikt, heb ik meer rust, ook qua eten. Ik kijk nu bewuster naar voeding en neem meer de tijd om gezond te eten.
Want je bewust worden van je eetpatroon dat is zeker hetgeen je leert bij The 1:1 Diet. Mijn mindset is compleet veranderd. Hierdoor behoud ik mijn gezonde eetpatroon. Omdat ik zo enthousiast was geworden over The 1:1 Diet, ben ik gestart als consulent. LoveYourLife: geniet en hou van het leven, hou van jezelf, daar geloof ik in.

Gezond dieet op maat
Met behulp van Het Stappenplan leer je om bewust naar voeding te kijken en werk je stap voor stap toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Het Stappenplan biedt een breed assortiment aan producten, in de vorm van shakes, repen, pappen, soepen en warme maaltijden waar alle benodigde vitaminen en mineralen in zijn verwerkt. Omdat ieder persoon anders is, is succesvol en gezond afvallen dan ook maatwerk. Bij de start maken we samen een persoonlijk plan dat specifiek op jou is afgestemd en houden we wekelijks de voortgang bij. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin duidelijk staat beschreven op welke momenten je wat mag eten, zo heb je altijd een goede houvast bij de hand. Kortom: een gezond, simpel én duidelijk dieetprogramma!

Afvallen doen we samen!
Omdat ik zelf het dieet heb gevolgd, weet ik precies wat je doormaakt tijdens het hele traject. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen, afvallen doen we samen! Ik ben er om je te helpen, te steunen en je te motiveren wanneer je het nodig hebt. Ik neem de tijd voor je en denk met je mee. Dit doe ik natuurlijk vooral vanuit mijn eigen ervaringen. Ook buiten de wekelijkse contactmomenten kun je bij me terecht voor vragen, tips en advies of gewoon voor een luisterend oor. Je kan zelfs al om 6.00 uur in de ochtend bij ons terecht en later op de avond als dat beter uitkomt. Zo is er (bijna) altijd wel een geschikt moment En gaat het je echt niet lukken om langs te komen in de praktijk? Geen paniek; dan komen we de producten bij je langs brengen, service van de zaak!

Samen gaan we ervoor zorgen dat je de juiste balans vindt in je eetpatroon en weer bewust kunt genieten, ik help je graag!
Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Wacht dan niet langer en bel, mail, of app of vul het afsprakenformulier in.

Dan maken we snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Hopelijk zien we elkaar snel in onze praktijk of op het online platform, je bent van harte welkom!

Groetjes,

Kevin

Wil jij meer informatie over mij en over het 1 op 1 dieet, kijk dan op mijn persoonlijke pagina.

Meer informatie

Contact info

Vragen? Neem dan gerust contact op!

0629298696 kevin@loveyourlife.nl