Consulent:

FRANKY WAMELINK

Mensen helpen, van jongs af aan

Van jongs af aan wilde ik al mensen helpen, dat zit gewoon in me. Ik had nooit verwacht dat ik een eigen praktijk zou hebben waarmee ik mensen kan helpen met afvallen. Het doet mij goed en ik krijg er energie van. Het is mooi om te zien dat mensen elke week met een fijn gevoel hier de deur uit stappen en ik de kracht en energie heb kunnen doorgeven. Dankbaar zijn zij en trots ben ik. Het is werk, maar het leukste is dat je met sommigen echt een ‘klik’ hebt en een band opbouwt. Dat cliënten na afloop van een consult nog even blijven zitten voor de gezelligheid.

Onwijs en superleuk om mensen te begeleiden naar hun streefgewicht

Ik ben Franky Wamelink, geboren in Delft en heb mijn opleiding gevolgd in de zorg. Een mooie branche, maar door alle bezuinigen niet gemakkelijk. Samen met mijn partner Kevin run ik sinds 2018 onze The 1:1 Diet praktijk in Rotterdam-Zuid, gevolgd door 3 andere praktijken in Rotterdam-West, Schiedam en Vlaardingen.

Ik heb me enorm ingelezen en informatie-avonden bezocht. Nu ga ik graag nieuwe uitdagingen aan die bij me passen. Ik werk daarnaast nog als bezorger voor een grote supermarktketen. Op die manier blijf ik lekker in beweging. Mensen in mijn eigen praktijk helpen is zo superleuk, dat ik hier nog meer tijd in wil steken.

Mede dankzij de begeleiding tijdens het afvallen heb ik meer zelfvertrouwen

Voordat ik consulent van Het 1 op 1 Dieet werd, ben ik zelf flink afgevallen bij een leuke en lieve consulent in Rotterdam. Ik had al veel geprobeerd maar kwam iedere keer weer aan. Ik verplichtte mezelf om elke week naar haar toe te gaan. Voor mij heeft dat gewerkt, zonder de 1 op 1 begeleiding had ik afvallen niet gered. Zij heeft mij ook geïnspireerd om zelf mensen die een dieetwens hebben, te gaan begeleiden. Daarom geloof ik er ook in. Ook het Stappenplan heeft mij enorm geholpen. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en zit lekkerder in mijn vel. Kon nog wel eens chagrijnig zijn, maar dat is niet meer. Je straalt meer, hoor ik nu. En ik ben me bewuster van alles, denk na bij wat ik eet en blijf daardoor ook mooi op gewicht.

Iedereen die wil afvallen is welkom in onze afslankpraktijk in Rotterdam!

LoveYourLife. Geniet en hou van het leven, hou van jezelf, daar geloof ik in. Het is onwijs leuk om dit samen met Kevin te mogen doen, we vullen elkaar goed aan. Zo is Kevin bezig met Onwards en Powerwalking en heb ik weer andere tips en tricks om cliënten verder te helpen. Ik richt me niet op een specifieke doelgroep, echt iedereen is welkom. We willen dat warme gevoel ook uitstralen en altijd bereikbaar zijn.

Veel nieuwe cliënten via via

Sommige cliënten komen na verloop van tijd terug. Ik den daar onwijs blij mee, dat ik hen blijkbaar dat vertrouwen heb kunnen geven. Mooi is dan ook dat we veel cliënten van verschillende afkomst hebben, zoals Suriname, Kaapverdië of Turkije. Ze komen graag om onder onze begeleiding af te vallen en zorgen via via ook weer voor nieuwe cliënten die ook een dieetwens hebben.

Wat mag je van mij verwachten?

Mijn cliënten geven me terug dat ik begripvol ben, me goed kan inleven en goed kan luisteren. Je hoort soms hele privé verhalen die van invloed zijn op het overgewicht en het afvallen. Soms hoor ik dat ik een superlieve jongen ben, zachtaardig maar ook direct als dat moet. Ik laat je weer trots op jezelf zijn. Sommige cliënten willen graag snel snel snel, maar ik werk liever met kleine stapjes. Doelen stellen werkt het beste, Stap voor stap komen we dan bij je streefgewicht.

Wil je afvallen? Iedereen is welkom, dus jij ook.

Ik heb de stap om af te vallen gezet en velen voor jou. Check onze bedrijfsvideo bovenaan de pagina om te zien wie we zijn, wat we doen en hoe onze cliënten daarop reageren. In onze praktijk in Vreewijk in Rotterdam-Zuid is een ontspannen sfeer. En als je me nodig hebt, ben ik altijd bereikbaar via e-mail, whatsapp of telefonisch.

Om je te helpen je streefgewicht te behalen bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan van circa 60 minuten waarin ik je uitleg hoe The 1:1 Diet Stappenplan werkt en hoe we samen te werk gaan. Ben je geïnspireerd en nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op of kom langs. Tot gauw!

Groetjes

Franky

Wil jij meer informatie over mij en over het 1 op 1 dieet, kijk dan op mijn persoonlijke pagina.

Meer informatie

Contact info

Vragen? Neem dan gerust contact op!

0614698449 franky@loveyourlife.nl