Consulent:

ELS WINK

Hallo allemaal, laat ik mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Els Wink, consulent van het 1 op 1 dieet. Al 10 jaar heb ik ervaring bij het begeleiden van mensen die graag af willen vallen. Zo help ik ze met hun doelen en naar hun streefgewicht.

Met alleen afvallen ben je er nog niet , uiteraard is het de bedoeling dat je na het volgen van het 1 op 1 dieet op streefgewicht blijft. Ook hierbij ga ik jou helpen.

Net als ik veel mensen heb ik een ‘jojo’ verleden. Afvallen en net zo hard weer aankomen, je kent het wel. Slecht voor je gezondheid, zelfvertrouwen en humeur.

Gelukkig ontdekte ik daar The 1:1 Diet en kwam erachter dat het met de juiste begeleiding wel lukte. Die stok achter de deur had ik blijkbaar nodig.

4 jaar ben ik nu op streefgewicht en geloof me het is niet makkelijk. Ook na dit dieet smokkel ik weleens, ik ben en blijf een gezelligheidsmens en daar hoort voor mij eten en drinken bij. Het belangrijkste hierin is om te leren compenseren zodat je op je streefgewicht kunt blijven.

Wel heb ik aan den lijve ondervonden dat gezond en duurzaam gewichtsverlies lastig is naarmate men ouder wordt. Hoe ga je hiermee om , wat moet je doen om dit tegen te gaan?  Allemaal vragen die ik graag voor je zou willen beantwoorden.

Wil jij er echt voor gaan, op mij kan je rekenen!  Met mijn motivatie en steun gaan we samen jouw afslankwens tot een succes maken, want afvallen doen we samen!

Hartelijke groet,

Els Wink

Wil jij meer informatie over mij en over het 1 op 1 dieet, kijk dan op mijn persoonlijke pagina.

Meer informatie

Contact info

Vragen? Neem dan gerust contact op!

06-46256661 els@loveyourlife.nl